DE VLAAIENBOETIEK

Na maanden van plannen maken, gesprekken met mogelijke leveranciers en proefsessies, winkelinrichting uitzoeken en verbouwen ben ik, Marieke Jochems, op 8 juni 2016 gestart met de verkoop van de lekkerste Limburgse vlaaien. Kwaliteit en versheid is het belangrijkst zo vinden ook de klanten want de reacties zijn zeer positief en velen hebben inmiddels de weg naar de Vlaaienboetiek gevonden. Met de sluiting van de Bakker Bart vestiging in Renkum ontstond de gelegenheid om het aanbod uit te breiden en zo verkoop ik nu ook brood, broodjes en andere lekkernijen.

Assortiment en bestellen

Alle producten worden dagelijks aangeleverd zodat u elke dag kunt genieten van de verse Limburgse vlaaien of het ambachtelijke brood. Elke dag maak ik een keuze uit het ruime assortiment vlaaien om zo een gevarieerd aanbod te hebben en om de versheid van de producten te garanderen. Voor het brood geldt dat er iedere ochtend een vast assortiment wordt gebracht. Wilt u er zeker van zijn dat u kunt genieten van de gewenste vlaai of het brood van uw keuze dan is het verstandig om minimaal één dag van tevoren (uiterlijk 12.00 uur) een bestelling te plaatsen. Dit kan via deze website maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel of u kunt, als u dat liever doet, een bestelling plaatsen per telefoon of e-mail.

Uw bestelling kunt u afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Kosten hiervoor zijn:

  • dorpskernen Renkum en Heelsum € 2,50
  • dorpen Doorwerth, Heveadorp, Oosterbeek en Wolfheze € 3,50

Bezorging buiten de gemeente kan ook informeert u dan even naar de mogelijkheden en de prijs.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8.00 – 16.00 uur
Woensdag 8.00 – 16.00 uur
Donderdag 8.00 – 16.00 uur
Vrijdag 8.00 – 16.00 uur
Zaterdag 8.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Vragen?

Kunt u op deze website niet vinden wat u zoekt? Voel u vrij om een bericht te sturen en navraag te doen. Mogelijk kunnen wij het gewenste product wel bestellen bij de bakkers die aan ons leveren.